Overkapping

Terrasoverkapping

Het vakantiegevoel in de zomer of lekker genieten van gezellige avonden en loungen onder een sfeervolle terrasoverkapping van Goedkopecarports bezorgt zeer veel plezier. Een terrasoverkapping is vaak de blikvanger in uw tuin. Overkappingen zijn er in verschillende soorten en maten. Kiest u voor een terrasoverkapping, een fietsverkapping of een houten overkapping met een Goedkopecarports overkapping […]

Bekijk model

Fietsoverkapping

Overkapping 3 x 2,5 meter – Ideale basis voor een fietsoverkapping Soms heb je gewoon geen plaats voor een schuur om je fietsen droog te stallen. Of is het schuurtje niet ruim genoeg voor al je (kinder)fietsen en tuingereedschap. Een vrijstaande fietsoverkapping kan dan een ideale uitkomst zijn. Met onze overkapping van 2,5 x 3 […]

Bekijk model

Overkappingen voor elk gebruik

Wilt u het vakantiegevoel in de zomer en heerlijk genieten tot in de late avonduren? Fietsen droog opbergen of het hele jaar door kunnen barbecueën? De mogelijkheden zijn eindeloos met de overkappingen van Goedkopecarports.nl. We leveren tientallen modellen in verschillende soorten, maten en uitvoeringen.

Met een fietsoverkapping beschermt u fietsen of scooters tegen weersomstandigheden zoals regen, hagel en sneeuw, terwijl u met een terrasoverkapping het hele jaar door het buitenleven beleeft. Geniet van alle luxe die u binnenshuis ook heeft, want een houten overkapping is een verlenging van uw huidige woonomgeving. Met een loungeset, een buitenkachel en een mooi bloemstuk creëert u al snel een nieuwe favoriete plek.

Zelf een houten overkapping samenstellen

Heeft u een grote of kleine tuin; het maakt niet uit voor elk formaat tuin is een geschikte overkapping leverbaar. Goedkopecarports biedt houten overkappingen aan in een aantal standaard afmetingen, maar we helpen u ook graag met afwijkende formaten. Door een nauwe samenwerking met de leverancier kunnen we in uw specifieke wensen voorzien. Bij het samenstellen van een houten overkapping heeft u een aantal mogelijkheden.

Zo heeft u een aantal keuzes in houtsoorten, afwerking van het dak en bepaalt u zelf of u de overkapping van een goot wilt voorzien. Naast deze opties kunt u de ruimte open laten of dichtmaken. De overkappingen zijn verkrijgbaar in diverse varianten: volledig dicht, lichtdoorlatende daken, zijwanden van rabatdelen en vele andere combinaties.Met zijwanden bent u nog beter beschut tegen weersomstandigheden zoals regen en wind.

TIP: Houd rekening met hoeveel ruimte u nodig heeft (een loungeset zodat u comfortabel kunt zitten en bewegen, de kachel, barbecue, enzovoorts) versus de ruimte die u kunt benutten. Een loungeset vereist al snel een overkapping van 4 bij 3 meter. Bent u niet zeker van de hoeveelheid ruimte? Wij kunnen u van eerlijk advies voorzien.

Kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs

Een overkapping hoeft geen enorme kostenpost te zijn, de goedkoopste modellen zijn al leverbaar vanaf 400 euro. Het hout komt uit Noorwegen en is voorzien van een keurmerk, waardoor we de kwaliteit kunnen garanderen. Omdat we direct met houtleveranciers samenwerken en zelf onze producten samenstellen, wordt zo voordelig leveren mogelijk. Bekijk ons aanbod en zie dat u voor een goedkope overkapping bij ons moet zijn!

De overkappingen zijn leverbaar als compleet bouwpakket, zodat u het hout zelf kunt monteren. Onze vakmannen kunnen dit uiteraard ook voor u handen nemen. We maken een all-in prijs voor de materialen en de professionele montage. Veiligheid staat daarbij voorop. Elke constructie wordt stevig geplaatst met een gegarandeerde lange levensduur.

 

© 2017 Goedkope Carports | Alle rechten voorbehouden.