Vrijstaande terrasoverkapping

Meer informatie?

Elke dag een vakantiegevoel in eigen tuin? Met een vrijstaande terrasoverkapping geniet u het hele jaar door van het buitenleven. In de zomer tot laat buiten zitten met een verfrissend drankje of in najaar heerlijk loungen met warme chocomel. Er is voldoende ruimte voor een berging, een hottub, een bar of een lounge waar u tot rust komt. Bij Goedkopecarports.nl vind u een houten terrasoverkapping die bij uw wensen en uw woning aansluit.

Een vrijstaande terrasoverkapping wordt de blikvanger van uw tuin en verhoogt daarmee niet alleen de waarde van uw woning, maar biedt daarnaast beschutting tegen de wind, regen en/of zon. Met een overdekt terras hoeft u zich dus niet langer zorgen te maken over spullen die nat worden. Zo kunt u zorgeloos de was laten drogen of uw loungeset het hele jaar buiten laten staan. Daardoor geniet u langer van het buitenleven, van de lente tot de winter!

Terrasoverkapping v.a € 899

Offerte aanvragen

Kies zelf de locatie van de vrijstaande terrasoverkapping

Anders dan met een aanbouw veranda, bent u met een vrijstaande terrasoverkapping helemaal vrij in de keuze voor de locatie. Zo kunt u kiezen voor een gezellig hoekje achterin de tuin, of plaats ‘m aan de zijkant of middenin de tuin. Dit maakt u enorm flexibel bij het uitdenken van de meest geschikte tuinindeling. Doordat iedere locatie mogelijk is, is er ook veel keuze wat betreft het doel van de losstaande overkapping. Met een leuke set tuinmeubels en fraaie accessoires maak je er een knus prieeltje van, maar de houten constructie kan ook prima als carport worden neergezet.

Altijd stevig in de grond plaatsen

Bij een vrijstaande terrasoverkapping is het extra belangrijk om goed op te letten hoe deze in de grond wordt gezet. Hij moet immers wel stevig staan! Welk soort paalhouders het meest geschikt zijn, hangt af van de overkapping en de ondergrond. Zelfs voor de meest moeilijk te doordringen ondergrond hebben we goede paalhouders die er voor zorgen dat het bouwwerk stevig staat én niet wordt aangetast door vocht.

Betaalbare houten terrasoverkappingen

Bij ons profiteert u van kwalitatief goede terrasoverkappingen tegen lage prijzen. Het hout wordt direct van de leverancier uit Noorwegen ingekocht, waardoor we voor een aantrekkelijk tarief een compleet bouwpakket kunnen leveren. Een groot bijkomend voordeel van ons bedrijf is de snelle levertijd van gemiddeld een week. Toch een lagere prijs gezien bij een concurrent? Twijfel niet om contact op te nemen en wij zullen kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Klantvoorbeeld van losstaande overkapping

Deze klant wilde graag een gezellige plek om met het gezin en/of vrienden tot in de late uurtjes in de tuin te zitten. Een beetje beschutting was een must. Een mooi voorbeeld van een vrijstaande terrasoverkapping van Douglashout die volledig van zij- en achterwanden is voorzien. Het geheel is afgewerkt met een EPDM dak met een zinken kraal dakrim. De overkapping is zelfs voorzien van terrasverwarming. Ook de dakdoorvoer voor de kachel is geleverd door het team van Goedkopecarports.nl.

douglas-grote-terrasoverkapping gezellige-overkapping warmtelamp

Maatwerk of bouwpakket?

Wanneer u op zoek bent naar een houten overkapping helpen we u graag op weg met deskundig advies. Het is belangrijk na te denken waar u de overkapping voor wilt gebruiken en hoeveel ruimte u heeft in de tuin of rondom het huis. Afhankelijk daarvan kunt u bij de vrijstaande terrasoverkapping ook kiezen voor één of meerdere zijwanden. Deze zorgen voor betere beschutting tegen wind en regen en zorgen daarmee dus voor extra comfort onder uw overkapping. Voor iedere tuin is er een passende constructie te vinden. U kunt daarbij kiezen voor een standaard oplossing, maar ook maatwerk is mogelijk. Voor wie de terrasoverkapping zelf wil bouwen, zijn er handige bouwpakketten verkrijgbaar.

© 2024 Goedkope Carports | Alle rechten voorbehouden.