Veranda’s

Vrijstaande veranda

Een vrijstaande veranda oogt stijlvol en geeft uw tuin veel meerwaarde doordat u meteen een sfeervolle plek in uw tuin creëert. Tijdens de zomermaanden geniet u er van de schaduw, in de wintermaanden zit u heerlijk uit de koude wind. De wanden van de constructie kunt u namelijk geheel open laten of deels dichtmaken. Eén […]

Bekijk model

Veranda stacaravan

Deze veranda is volledig gemaakt van geïmpregneerd hout. Hij is voorzien van 2 trappen en heeft geïmpregneerde vloerdelen. Als dak koos de klant voor een prijstechnische, mooie oplossing namelijk de lichtdoorlatende damwandplaten met long life folie. Veranda v.a € 1995

Bekijk model

Veranda voor ieder budget!

Een veranda is een verlengstuk van uw woning. In de Verenigde Staten zijn veel huizen al voorzien van een zogeheten ‘porch’, maar ook in Nederland wordt het steeds populairder om een veranda in de tuin te hebben. “Maar past zoiets wel in mijn uitgaven?” De overkappingen zijn beschikbaar in verschillende prijsklassen. Goedkopecarports is er voor ieder budget!

De basic modellen zijn al leverbaar voor een paar honderd euro, terwijl een grotere of een luxe veranda enkele duizenden euro’s kan kosten. U kunt vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden, en wij doen ons best om in uw aanvraag te voorzien. We leveren namelijk niet alleen standaard modellen, maar maken maatwerk ook mogelijk.

Voordelen van een veranda

Een overkapping laat u heerlijk in de schaduw vertoeven, maar ook in de winter geniet u van het buitenleven. Door terrasverwarming of een buitenkachel is het warm, knus en sneeuwvrij. Met een veranda geniet u niet alleen langer van uw tuin, maar er zijn nog meer bijkomende voordelen:

  • Bescherming van kostbare tuinmeubels zoals een loungeset, barbecue;
  • Langere levensduur kozijnen en deuren;
  • Buiten zitten tijdens regen, sneeuw of zonneschijn;
  • Verhoogt de waarde van uw woning;
  • Weinig tot geen onderhoud;
  • Pronkstuk van uw tuin!

Veranda bouwen binnen één dag

Na het bespreken van uw wensen of op basis van een bouwtekening kunnen onze deskundige medewerkers u adviseren over de mogelijkheden van een veranda. De materialen worden binnen één tot twee weken geleverd, daarna kan de montage beginnen. Binnen één dag kunt u de grondpinnen plaatsen, de balken bevestigen en het dak afwerken. Hoe lang u daar precies mee bezig bent, hangt af van de grootte van de veranda, het gekozen materiaal en de ervaring met bouwprojecten.

Een veranda bouwen is niet zo zeer moeilijk, maar moet wel goed gebeuren om een stevige en veilige constructie te kunnen garanderen. Weet u niet zeker of u de overkapping zelf kunt plaatsen? Geen probleem, onze vakmannen kunnen dit uit handen nemen. Zij hebben al meer dan 30 jaar ervaring in het bouwen van huizen, garages en overkappingen.

Waarom bij Goedkopecarports.nl?

Veranda’s zijn niet alleen voordelig geprijsd bij Goedkopecarports, u mag ook de nodige service en kwaliteit van ons verwachten. We selecteren alleen het beste hout uit Scandinavië en West-Europa dat voorzien is van de gewenste keurmerken. Daarnaast werken we met betrouwbare leveranciers voor onze fundering en dakbedekking. Hierdoor staan we garant voor een lange levensduur van uw veranda.

Een prettige aankoopervaring én aftersales zijn belangrijk voor ons. Daarom zijn we transparant over onze prijzen, dus geen verborgen kosten. En heeft u ons ‘s avonds ook een keer nodig? Geen probleem, we zijn buiten kantooruren bereikbaar.

© 2017 Goedkope Carports | Alle rechten voorbehouden.