Kapschuren

Kapschuur bouwpakket

Een kapschuur met zadeldak heeft een landelijke uitstraling en oogt zeer stijlvol, terwijl een plat dak daarentegen eerder tot een hedendaagse bouwstijl behoort. Deze multifunctionele constructie mag niet in uw tuin ontbreken. Plaats er een loungeset of jacuzzi onder en geniet tot laat in het najaar van het heerlijke buitenleven of gebruik de houten kapschuur […]

Bekijk model

Kapschuur met schuifpoort

Onze douglas houten kapschuur is een eigen ontwerp. Wij maken onze kapschuren op maat. Hierdoor heeft u veel mogelijkheden in uitvoeringen. Zo zijn er veel mogelijkheden in dakbedekking, soorten wanden en paalbevestigingen. De kapschuur is een trend de laatste jaren en word voor veel doeleinde gebruikt. Het is een blikvanger voor uw tuin. Wilt u […]

Bekijk model

Douglas kapschuur

Onze kapschuren worden voor diverse doeleinden gebruikt. Zo is het mogelijk om uw aanhanger te stallen, de Douglas kapschuur als (tijdelijke) opslag voor tuinmateriaal te gebruiken, maar u geniet ook alle seizoenen van uw tuin als u onder de overkapping plaatsneemt. Sfeervolle verlichting, groene planten en hippe meubels maken dat plekje achter het huis helemaal af […]

Bekijk model

Houten kapschuur

De nieuwe trend in de tuin is een kapschuur. Deze vrijstaande constructie heeft een robuuste, landelijke uitstraling en is zeer geschikt om lange zomeravonden onder te vertoeven. De kapschuur is leverbaar in Douglas hout en Geïmpregneerd Vurenhout. Daarnaast is deze overkapping verkrijgbaar in bijna elk formaat. We hebben een voorbeeldmodel opgebouwd staan in onze showtuin. Dus kom snel eens kijken en informeer naar de mogelijkheden!

Kapschuren worden voor verschillende doeleinden gebruikt, bijvoorbeeld als opslag voor auto’s of fietsen, maar ook als zitruimte voor het hele gezin. De houten kapstuur zal uw gasten direct opvallen door zijn hoge nok en landelijke uitstraling. We kunnen u adviseren in het te gebruiken hout, de afmeting en hoe u deze overkapping het beste kunt monteren.

Kapschuur kopen

Bij de aanschaf van een kapschuur heeft u enkele keuzes uit de houtsoort en de afwerking van het dak. Bij Goedkopecarports kunt u kiezen uit geïmpregneerd vuren of onbehandeld Douglas/Lariks hout. Vanwege de rood-bruinige kleur is de Douglas kapschuur op dit moment het meest gekozen. Beide houtsoorten hebben een goede levensduur en zijn voorzien van CE keurmerken. Voor de dakbedekking worden het vaakst dakpannen of shingles of Aqua-Pan dakpannen gekozen. Deze soorten daken zijn eenvoudig aan te brengen en hebben een stijlvolle uitstraling. Twijfelt u nog? Onze deskundige medewerkers voorzien u graag van advies!

Kapschuur bouwpakket

Na het bespreken van uw wensen, zullen wij een vrijblijvende offerte doen. Als u tevreden bent met de offerte, wordt het kapschuur bouwpakket in samenspraak geleverd. We zijn niet afhankelijk van tussenleveranciers en leveren daardoor in één tot twee weken. Het bouwpakket bevat alle materialen die u nodig heeft om een kapschuur te bouwen. Bij een houtpakket wordt niet standaard een bouwtekening geleverd.

Kapschuur bouwen

Bent u niet zeker of u de kapschuur veilig kunt monteren? Het team van Goedkopecarports neemt dit graag voor u uit handen en kan tegen een klein tarief uw kapschuur bouwen. Zo bent u verzekerd van een veilige, stevige constructie met een lange levensduur. Onze vakmannen hebben al meer dan 30 jaar ervaring in het bouwen van constructies zoals huizen, schuren en overkappingen. Wij verzorgen kapschuren vanaf het ontwerp tot op de bouwplaats, en informeren u altijd geheel vrijblijvend.

© 2023 Goedkope Carports | Alle rechten voorbehouden.