douglas houten kapschuur bouwpakket met groene singels als dakbedekking

Kapschuur bouwpakket

Een kapschuur met zadeldak heeft een landelijke uitstraling en oogt zeer stijlvol, terwijl een plat dak daarentegen eerder tot een hedendaagse bouwstijl behoort. Deze multifunctionele constructie mag niet in uw tuin ontbreken. Plaats er een loungeset of jacuzzi onder en geniet tot laat in het najaar van het heerlijke buitenleven of gebruik de houten kapschuur om voertuigen of spullen droog te stallen.

Wij hebben een ruim assortiment kapschuur bouwpakketten met verschillende afmetingen en in diverse stijlen. De handige doe-het-zelver heeft daarbij de keuze uit constructies met berging, met halfopen wanden of met zadeldak. Standaard is de achterwand van de constructie dicht en zijn de zijwanden en de voorkant meestal open. Zo geniet u van onder de kapschuur van een weids zicht over uw tuin. Zit u liever meer beschut? Met ons maatwerk kapschuur bouwpakket kunt u extra zijwanden bij bestellen.

Kapschuur v.a € 2499

Offerte aanvragen

Zelf een kapschuur bouwen

Bent u op zoek naar een houten kapschuur aanbieding? Laat u niet afschrikken door prijzen van andere aanbieders. U kunt deze constructie namelijk voordelig zelf bouwen met behulp van een compleet kapschuur bouwpakket. Onze bouwpakketten worden in kwalitatief Douglas hout of massief geïmpregneerd hout geleverd. Geïmpregneerd hout wordt behandeld met een speciale laag om de duurzaamheid te verlengen. Douglas hout daarentegen is van nature duurzaam en is daarnaast bijzonder onderhoudsvriendelijk. De kleur van deze houtsoort varieert van goudgeel tot roze maar gaat na verloop van tijd mooi vergrijzen. Om dit te voorkomen en de initiële kleur te bewaren, kunt u het materiaal eventueel behandelen of beitsen.

Kant-en-klaar kapschuur bouwpakket

De goedkope maar complete kant-en-klare bouwpakketten zijn verkrijgbaar in maatwerk of volgens standaardafmetingen. Het hout, de schroeven en de afwerkingsmaterialen worden bij elk kapschuur bouwpakket meegeleverd. Via telefonische ondersteuning zorgen we ervoor dat u de schuur foutloos monteert. Indien gewenst kunt u de Douglas kapschuur na de bouw verfraaien met dakpannen of met verlichting. Heeft u weinig vrije tijd of onvoldoende kennis om de constructie zelf in elkaar te zetten? Onze professionele timmermannen komen dit voor een kleine meerprijs bij u doen!

Ga meteen zelf aan de slag met één van onze kapschuur bouwpakketten!

© 2024 Goedkope Carports | Alle rechten voorbehouden.