Over ons

Goedkopecarports.nl is onderdeel van Duobizz, een handelsonderneming in houtproducten die in 2013 is opgericht. Het team van Goedkope Carports bestaat uit vijf personen en we kunnen u dus een persoonlijke benadering garanderen. We staan graag in direct contact met de klant, staan open voor feedback en willen u een uitstekende service ervaring leveren.

U krijgt snel reactie op uw vragen en aanvragen, we zijn flexibel in de planning en kunnen binnen één tot twee weken al een carport leveren. Elke avond zijn we bereikbaar, ook op zondag, om u persoonlijk te begeleiden bij de keuze voor een overkapping naar uw wensen. En mochten er zich problemen voordoen, dan zijn we er natuurlijk ook voor u!

Goedkope Carports staat voor:

  • Lage prijzen én uitstekende kwaliteit
  • Snelle levering in Nederland en België
  • Specialist in maatwerk
  • Deskundig en eerlijk advies
  • Ruim assortiment overkappingen
  • Ook ’s avonds bereikbaar
  • Geen verborgen kosten!

Het team

Bert BrekelmansBert Brekelmans – Inkoop & Verkoop
Bert richt zich op de inkoop van hout tegen een vriendelijke prijs. Kwaliteit, keurmerken en de reputatie van de leverancier zijn daarbij van belang. Alleen zo kan Goedkope Carports een lage prijs mét kwaliteit garanderen. Daarnaast richt Bert zich op de offerteaanvragen. Hij kan u voorzien van advies, helpen met bouwtekeningen en steekt graag zijn handen uit de mouwen om aan uw maatwerk te kunnen voldoen.

Kees SchooneKees Schoone – Logistiek & Montage
Kees is verantwoordelijk voor de logistiek en rijdt door heel Nederland en België om de overkappingen bij u thuis te leveren. Natuurlijk mag u de producten ophalen in onze loods, maar anders staat Kees voor u klaar. Hij is flexibel, weet als geen ander hoe hij hout veilig kan vervoeren en is altijd in voor een babbel. Heeft u de koffie al klaarstaan?
 

Frank van DeursenFrank van Deursen – Montage
Frank is een echt vakman en zit al ruim 30 jaar in het vak. Hij heeft meerdere huizen gebouwd, houten tuinmeubelen gemaakt en houdt zich nu bezig met de montage van overkappingen. Frank gaat geen bouwtekening uit de weg en weet carports stevig te plaatsen. Daarnaast kan hij prima in een team werken, dus als u het leuk vindt om een handje te helpen, geen probleem!

© 2020 Goedkope Carports | Alle rechten voorbehouden.