kapschuur met daksingels

Douglas kapschuur

Onze kapschuren worden voor diverse doeleinden gebruikt. Zo is het mogelijk om uw aanhanger te stallen, de Douglas kapschuur als (tijdelijke) opslag voor tuinmateriaal te gebruiken, maar u geniet ook alle seizoenen van uw tuin als u onder de overkapping plaatsneemt. Sfeervolle verlichting, groene planten en hippe meubels maken dat plekje achter het huis helemaal af en zorgen voor een verfraaiing van uw tuin. Een houten afdak is daardoor niet alleen praktisch, maar draagt ook veel bij aan de sfeer rondom uw woning.

Of u een Douglas kapschuur zoekt om meer privacy in de tuin te ervaren, of een plekje wilt hebben waar u uit de zon kunt zitten, of omdat u meer opslagruimte wenst, wij kunnen u vast en zeker helpen om een afdak te vinden dat bij uw situatie past!

Kapschuur v.a € 2499

Offerte aanvragen

Krachtig Douglas hout

Douglas is een duurzame houtsoort, die uitstekend bestand is tegen alle Europese weersomstandigheden. Het hout heeft een robuust uiterlijk en is één van de hardste soorten naaldhout. Zo kunt u ervan op aan dat uw Douglas kapschuur stevig staat en een lange tijd zal meegaan. Een ander voordeel is dat het goed betaalbaar is. Om die reden kunnen we onze modellen tegen interessante prijzen aanbieden en betaalt u in vergelijking met een aluminium overkapping een stuk minder.

Kapschuur Douglas volledig naar wens!

Wij bouwen onze houten kapschuren helemaal naar uw voorkeuren. Onze vakmannen overleggen vooraf met u wat de wensen zijn en kunnen op basis daarvan een eerlijk, deskundig advies uitbrengen. U bepaalt zelf wat de afmetingen en de stijl moeten zijn. De grootte van een Douglas kapschuur kan variëren van enkele vierkante meters, tot grotere modellen, waar bijvoorbeeld een camper onder past. Wat uw keuze ook wordt, wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en zorgen voor een nette afwerking.

Wij bieden ook kapschuur bouwpakketten aan. Deze kant-en-klare pakketten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en ontwerpen en hiermee maakt u eenvoudig zelf een overkapping. In het bouwpakket vindt u alle materialen die u nodig heeft voor het bouwen: het hout, de schroeven en de afwerkingsmaterialen. Twijfelt u of u het zelf voor elkaar kunt krijgen? Natuurlijk kunt u ook altijd onze betrouwbare en kundige vakmannen inschakelen.

Klantvoorbeeld van een Douglas kapschuur:

Camping de Paal in Bergeijk gebruikt het afdak voor de stalling van de bolderkarren die door de campinggasten gebruikt worden. De eigenaren van camping de Paal wilde graag een mooi bouwwerk waar ze jaren plezier van konden hebben. De Douglas kapschuur geeft een robuuste uitstraling en is zeer duurzaam. Dit model is voorzien van daksingels en een volledig dichte achterwand. Een zeer solide bouwwerk van deugelijke materialen!

kapschuur-voor-bolderkarren kapschuur-douglas-hout douglas-kapschuur

© 2024 Goedkope Carports | Alle rechten voorbehouden.