aanbouw veranda aan huis in vurenhout met loungeset

Veranda aan huis

In bijna iedere achtertuin treft u tuinmeubilair op het terras. Een prima plek om van het zonnetje te genieten. Helaas weet u vooraf nooit wanneer de zon schijnt. Een veranda aan huis biedt dan uitkomst. Door (een deel van) het terras van een overkapping te voorzien, kunt u altijd beschut buiten zitten. De houten constructie verbindt namelijk de tuin met uw woning en is dus een overdekt deel aan het huis met plek voor een gezellige zithoek. Richt de veranda gezellig in met een loungebank, een eettafel of fijne stoelen. Kleed het geheel aan met wat leuke accessoires en u heeft een verlengde van uw woonkamer in de tuin!

Doordat de veranda een aanbouw aan het huis is, loopt u gemakkelijk van binnen naar buiten. Het is echt een verlenging van de woonkamer of de keuken en daardoor een ideale plek om heerlijk van het buitenleven te genieten. Even geen zin in de volle zon of begint het te regenen? Geen probleem. De veranda aan huis betreedt u eenvoudig vanuit uw woning via de buitendeur. Dat kan aan de zijkant van uw huis zijn of aan de voor- of achterkant, afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden.

Aanbouw veranda’s v.a € 1299

Offerte aanvragen

Aanbouw veranda in iedere stijl

Nederlandse huizen zijn in de meeste gevallen niet voorzien van een veranda. Gemiste kans! Zo’n overkapping kan een enorme aanwinst zijn voor de uitstraling van uw woning. Bij het kopen van een aanbouw veranda bent u vrij in kiezen van de stijl en het materiaal. De dikte van de palen, de lijnen van de aanbouw, het soort dak en de dakbedekking, de kleur en de houtsoort bepalen allemaal het uiterlijk van de constructie. We geven u graag deskundig advies om u verder te helpen bij het maken van de juiste keuzes. Samen creëren we een houten veranda aan huis die perfect past bij de stijl van uw tuin of woning.

Maatwerk met hoogwaardige materialen

Een houten veranda aan huis bouwt u uiteraard voor de lange termijn. Daarom maken we uitsluitend gebruik van duurzaam Douglas- of geimpregneerd hout dat onderhoudsvriendelijk is en een lange gebruiksduur heeft. Wij leveren de materialen voor de veranda in een handig bouwpakket of verzorgen de complete plaatsing van uw overkapping. Dankzij onze uitgebreide collectie standaard modellen en onze maatwerk veranda’s is er een oplossing voor ieder huis!

© 2024 Goedkope Carports | Alle rechten voorbehouden.