vrijstaande veranda uitgevoerd in Douglas hout met loungeset en tuinverlichting

Vrijstaande veranda

Meer informatie?

Een vrijstaande veranda oogt stijlvol en geeft uw tuin veel meerwaarde doordat u meteen een sfeervolle plek in uw tuin creëert. Tijdens de zomermaanden geniet u er van de schaduw, in de wintermaanden zit u heerlijk uit de koude wind. De wanden van de constructie kunt u namelijk geheel open laten of deels dichtmaken. Eén ding staat vast: met een losstaande veranda geniet u jaar in jaar uit ten volste van uw groene tuin en van het heerlijke buitenleven.

We gebruiken namelijk alleen kwalitatieve houtsoorten met een lange levensduur. De vrijstaande houten veranda’s zijn er zowel in Douglas hout als in volwaardig geïmpregneerd Vurenhout. Douglas behoort tot één van de hardste houtsoorten en is van nature bijzonder duurzaam. Na verloop van tijd kleurt Douglas stijlvol grijs. U kunt het hout echter beitsen om de initiële bruinrode kleur te bewaren. Geïmpregneerd hout is goedkoper dan Douglas hout, maar het is daardoor niet minder degelijk. Dit Vurenhout wordt immers behandeld met een duurzame laag waardoor het zeer water- en weersbestendig is.

Losstaande veranda’s v.a € 2499

Offerte aanvragen

Meer mogelijkheden met vrijstaande veranda’s

Bovendien kunt u de vrijstaande veranda plaatsen waar u maar wilt. In tegenstelling tot een aanbouw veranda wordt de constructie niet tegen de woning aangebouwd, waardoor u meer vrijheid heeft in plaatsingsmogelijkheden. Combineer de veranda met een poolhouse, met een gesloten bergruimte of kies een open plek achterin de tuin. Maak het gezellig en plaats een hottub of een loungeset onder de overkapping om direct een vakantiegevoel te creëren. Enkele sierkussens en sfeervolle verlichting maken het plaatje af.

Eenvoudig houten veranda bouwen!

U heeft bij ons de mogelijkheid om de vrijstaande veranda in een compleet bouwpakket te bestellen. Alle benodigde materialen zoals hout, schroeven en afwerkingsmaterialen worden bij een woonadres naar keuze afgeleverd zodat u zelf aan de slag kan. Dit zijn losstaande veranda’s in standaardafmetingen. Zoekt u een specifieke maat? Vraag dan een offerte voor maatwerk bij ons aan. Wij zorgen voor een constructie op maat voor een concurrerende prijs!

Onderstaand voorbeeld is een vrijstaande Douglas veranda die van zij- en achterwanden is voorzien.

douglas-grote-terrasoverkapping gezellige-overkapping warmtelamp

 

© 2024 Goedkope Carports | Alle rechten voorbehouden.