Carport aan huis

Onze houten aanbouw carports zijn eenvoudig aan een woning of garage te plaatsen. De constructie wordt vakkundig aan de muur bevestigd met behulp van robuuste houten balken en leunt dan tegen de buitenmuur. Dit betekent ook dat er slechts aan één zijde van de overkapping palen benodigd zijn. Hierdoor lijkt de carport te zweven, wat niet alleen voor een stijlvolle uitstraling zorgt, maar waardoor u de auto ook ruimer kunt parkeren.

Carports aan huis worden meestal met een plat dak uitgevoerd. Bijvoorbeeld met (deels) lichtdoorlatende polycarbonaat dakplaten of EPDM dakbedekking met een strak afgewerkte boeiboord. Hierdoor staat uw auto het gehele jaar droog en beschermd tegen regen, hagel en vallende takken. Wat uw wensen voor de afmetingen of afwerking ook zijn, we realiseren uw aanbouw carport voor een betaalbare prijs.

Aanbouw carport v.a € 795

Offerte aanvragen

Duurzame houtsoorten

Al onze modellen zijn vervaardigd uit Douglas of geimpregneerd Vurenhout. We werken met deze houtsoorten omdat ze een stijlvolle uitstraling hebben, maar bovendien zeer duurzaam en robuust zijn. Zelfs met weinig onderhoud gaat uw carport aan huis jarenlang mee. Het materiaal is stevig en blijft ook onder de wisselende Nederlandse weersinvloeden zeer mooi. Het hout wordt ingekocht bij leveranciers die over de juiste keurmerken beschikken. De PEFC en FSC keurmerken garanderen een verantwoorde kapbeleid.

Eenvoudig carport aan huis bouwen

Uw wensen kunt u vrijblijvend aan ons doorgeven of samen met ons vakteam in kaart brengen. We zijn specialist in maatwerk en kunnen daardoor bijna alle afmetingen, afwerkingen en opties zoals wanden, een berging of lichtstraat leveren. De carport aan huis kunt u door onze timmermannen laten monteren of zelf plaatsen. Met onze complete bouwpakketten kan de doe-het-zelver de klus binnen één dag klaren.

Alle modellen zijn ook in andere maten verkrijgbaar in zowel breedte, hoogte en lengte.

IMG-20150505-WA0008 20141116_162341 

© 2024 Goedkope Carports | Alle rechten voorbehouden.