kleine Douglas veranda met tuinset en bloembakken

Douglas veranda

Overweegt u een veranda in uw tuin of aan uw huis te (laten) bouwen? Geen reden tot twijfelen, want een Douglas veranda biedt veel voordelen. Niet alleen verhoogd het de waarde van uw woning, maar ook de tuin zal meer sfeer krijgen. Zo kunt u in elk seizoen buiten zitten en geniet u dus langer van uw tuin. Daarnaast staan uw tuinmeubelen beschut en zijn ze beschermd tegen alle weersomstandigheden, waardoor ze langer mooi blijven. Kies dus ook voor het comfort en de gezelligheid van een terrasoverkapping!

We gebruiken alleen de beste materialen voor uw Douglas veranda. Door gebruik te maken van het West-Europese Douglas hout is de constructie zeer duurzaam en is een lange gebruiksduur gegarandeerd. Het hout is bestand tegen alles wat het Nederlandse klimaat kan brengen: regen, wind, sneeuw, ijs of hitte. Dit maakt onze houten veranda’s dus stevig en robuust, maar daarnaast behoudt het hout ook haar stijlvolle uitstraling. Douglas is geliefd door de roodbruine kleur en dus een ideale houtsoort voor veranda’s en tuinhuizen.

Veranda’s van Douglas hout v.a € 2299

Offerte aanvragen

Bouwpakket voor de klusser

Als u plannen heeft om een Douglas overkapping te bouwen, heeft u bij ons twee mogelijkheden. De eerste optie is kiezen voor een veranda bouwpakket. Deze pakketten bestaan uit het hout, de schroeven en de afwerkingsmaterialen. Hierbij kiest u uit verschillende ontwerpen en afmetingen. Met dit pakket kunt u zelf uw Douglas veranda bouwen. Kijk in ons assortiment om het bouwpakket te vinden dat voldoet aan uw wensen.

Maatwerk Douglas veranda

Zelf een veranda bouwen is goed te doen, maar mocht u het toch liever door een ervaren vakman laten doen, dan kunt u hiervoor contact met ons opnemen. Wij zijn specialist in maatwerk, waarbij we een oplossing bedenken die volledig aansluit op uw wensen. Een lichtdoorlatend dak, een luifel, hekwerk, trapjes of wat u maar mooi vindt, het is allemaal mogelijk. Daarnaast kunt u aangeven of u een voorkeur heeft voor een bepaalde stijl, zoals rustiek of juist strak en modern. In samenwerking met u komen we tot de Douglas veranda die past bij uw huis en tuin. Onze vakmannen gaan er graag mee aan de slag om precies de aanbouw te creëren die u wilde hebben!

© 2024 Goedkope Carports | Alle rechten voorbehouden.