zelfbouw veranda bouwpakket van Douglas hout

Veranda zelfbouw

Meer informatie?

Hoe onvoorspelbaar het weer in Nederland en België soms ook is, met een veranda in de tuin kunt u altijd buiten zitten. Als aanbouw is de veranda een stijlvolle toevoeging aan uw woning of schuur en vrijstaand is het een mooie plek voor een (extra) terras. Dankzij onze duurzame materialen heeft u jarenlang plezier van uw overkapping én kunt u iedere dag genieten van de frisse buitenlucht. Van overdekt barbecueën tot het droog stallen van tuinmeubilair, een veranda biedt talloze voordelen!

Met een veranda bouwpakket maakt u zelf de constructie die perfect past bij uw huis en tuin. Zo’n zelfbouw veranda plaatst u vervolgens waar u wilt: als aanbouw aan huis of garage, of als vrijstaande terrasoverkapping op een willekeurige plek in de tuin.

Veranda bouwpakket v.a € 1899

Offerte aanvragen

Van veranda bouwpakket tot stevige constructie

Natuurlijk kunt u het bouwwerk door onze vakmannen in elkaar laten zetten, maar met een kant-en-klaar bouwpakket kunt u ook eenvoudig zelf aan de slag! Ons houten veranda bouwpakket bevat alle materialen die u nodig heeft om een veranda te bouwen. Naast een duidelijke handleiding leveren wij het hout, de schroeven en de materialen om de constructie netjes af te werken. Het werk is binnen één dag gedaan, en dan kunt u vol trots plaatsnemen onder uw zelfgebouwde overkapping.

Veranda zelfbouw is extra voordelig!

Door zelf uw veranda in elkaar te zetten, bespaart u flink wat kosten. Zo betaalt u niet voor de manuren die berekend worden om de constructie te bouwen. Uiteraard verschilt de kwaliteit van onze bouwpakketten niet van de overkappingen die we zelf plaatsen. Ook het veranda bouwpakket bestaat uit stevige materialen, zoals Douglas- of geimpregneerd hout. Deze houtsoorten staan bekend om hun lange levensduur en weersbestendigheid. Een zelfbouw veranda gaat daarom jaren mee.

Maak een bouwplan en kies de perfecte overkapping

Voordat u met de veranda zelfbouw kunt starten, is het belangrijk om uw wensen goed in kaart te brengen. Belangrijkste daarbij is het bepalen van de locatie van de overkapping en de gewenste afmetingen. Maak bijvoorbeeld een schets of tekening. Op basis van dat ‘bouwplan’ kunt u een veranda bouwpakket kiezen dat aan al uw eisen voldoet. Uiteraard helpen we u graag met deskundig advies zodat u de juiste keuze kunt maken. Wij zorgen er vervolgens voor dat het bouwpakket snel en veilig wordt thuis geleverd.

© 2024 Goedkope Carports | Alle rechten voorbehouden.