houten tuinoverkapping met loungeset en eetgelegenheid

Tuinoverkapping

Een houten tuinoverkapping is zowel praktisch als sfeervol en daarmee een grote aanwinst voor uw huis en tuin. Zo stalt u eenvoudig uw tuingereedschap, maar u kunt er tegelijkertijd ook een fijne zitplek van maken. Doordat een deel van de tuin overdekt is, geniet u veel langer van uw tuin. Wat voor weer het ook is: Beschut en uit de wind kunt u elke avond buiten zitten. Met gezellige verlichting en een vuurkorf of terrasverwarming is het zelfs comfortabel om in de winter buiten te zijn!

Al onze tuinoverkappingen worden gemaakt van geïmpregneerd Vurenhout of Douglas hout, een van de hardste naaldhoutsoorten van Europa. Deze materialen zijn duurzaam en bestand tegen weersomstandigheden zoals regen, hagel en sneeuw. Hierdoor zijn niet alleen uw meubelen goed beschermd, maar dit betekent ook dat het hout lang mee zal gaan en dat u jarenlang plezier heeft van uw tuinoverkapping.

Beschikbaar v.a € 899

 

Offerte aanvragen

 

Tuinoverkapping op maat

Als u een overkapping tuin wilt (laten) plaatsen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. U heeft keuze uit twee opties: maatwerk of een bouwpakket. Kiest u voor maatwerk, dan ontwerpen we samen de constructie die u voor ogen heeft. Hierbij geeft u onder meer de afmetingen aan en welke stijl u wenst. Om de tuinoverkapping aan alle wensen te laten voldoen, hebben we een ruim aantal opties voor afwerkingen.

De overkapping kan geheel open zijn of dichtgemaakt zijn met meerdere wanden. U kunt kiezen voor een plat dak of een puntdak, met of zonder dakgoot en ook qua afmetingen bent u vrij. Het formaat is natuurlijk ook afhankelijk van de grootte van uw tuin en wat uw wensen zijn. Hoeft er alleen een loungeset of enkele tuinstoelen onder te passen of wilt u ook een keukenblok plaatsen om ‘s avonds buiten te kunnen koken?

Gemakkelijk zelf monteren met ons bouwpakket!

Bestelt u een bouwpakket, dan ontvangt u een kant-en-klaar pakket, waarin u het hout, de schroeven en de afwerkingsmaterialen vindt. Hiermee kunt u de tuinoverkapping zelf monteren en bespaart u op plaatsingskosten. Het bouwen is niet ingewikkeld, maar als u onvoldoende tijd of ervaring heeft om het bouwwerk te plaatsen, kunt u er ook voor kiezen om het werk door onze vakmannen te laten doen. Neem gerust een kijkje in ons assortiment en vind de houten tuinoverkapping die bij uw wensen en budget past! 

 

© 2024 Goedkope Carports | Alle rechten voorbehouden.