houten afdak in de tuin met loungeset

Houten afdak

Een houten afdak of overkapping zorgt zowel in de winter als de zomer voor een optimale bescherming tegen zon, regen en andere weersomstandigheden. Daardoor beschermt u niet alleen uw tuinmeubilair, u geniet zelf ook meer van het buitenleven. Relax tijdens warme zomeravonden in een loungestoel of breng de winter door in een jacuzzi onder het afdak. U ervaart meteen de vrijheid en comfort van onze stijlvolle constructies.

Onze producten zijn naar eigen wens in te richten en worden geheel op uw tuin afgestemd. Het houten afdak in de tuin breidt u eenvoudig uit met een achterwand of met zijwanden die u beschermen tegen de wind. Daarnaast heeft u de keuze uit een landelijk zadeldak of een modern plat dak. Maar het kan nog grootser, afhankelijk van de ruimte en uw budget kunt u er zelfs een berging of tuinhuis naast plaatsen.

Houten tuinafdak v.a € 899

Offerte aanvragen

Houten afdak van Douglas of Vurenhout

Het tuin afdak wordt altijd uit kwalitatief Douglas hout of uit geïmpregneerd hout vervaardigd. Dankzij zijn duurzame eigenschappen is het harde en relatief goedkope Douglas hout uitermate geschikt voor de bouw van tuinconstructies. De warme kleur van deze houtsoort vervaagt met de jaren naar een stijlvolle grijzere tint. Aan u de keuze om het materiaal naturel te laten, te beitsen of te schilderen.

Zelf een afdak in de tuin maken

Wilt u zelf een afdak maken met één van onze bouwpakketten? In het bouwpakket vindt u het hout, alle benodigde schroeven en het extra afwerkingsmateriaal om het afdak in elkaar te zetten. Dit pakket wordt vervolgens netjes bij een locatie naar keuze afgeleverd. Staat uw droomconstructie niet op onze website? Dan maken wij graag een voorstel voor u op maat. Maatwerk is immers één van onze specialiteiten. Vraag vrijblijvend een offerte aan met de gewenste afmetingen, materiaal en afwerking en kies zo een model dat perfect in uw tuin past. Ons enthousiaste team gaat graag voor u aan de slag. U vraagt, wij bouwen!

© 2024 Goedkope Carports | Alle rechten voorbehouden.