houten prieel voor in de tuin met puntdak

Houten tuinprieel Douglas

Een prieeltje is een open tuinpaviljoen dat vaak van een puntdak wordt voorzien. De constructie wordt in het midden of achter in de tuin geplaatst zodat u de hele dag van het uitzicht kan genieten. Op warme dagen heerlijk vertoeven in de schaduw, maar ook tijdens regen droog buiten verblijven. Een houten prieel is dus niet alleen voor Spaanse temperaturen weggelegd, maar past prima in tuinen met een Nederlands klimaat.

Bij Goedkopecarports.nl kan het tuinprieel in diverse stijlen worden uitgevoerd. Een constructie van sterk Douglashout zonder dak of een Vurenhouten prieel met een puntdak van singels. Enkele voorbeelden van deze uitvoeringen ziet u bij de omschrijving van het product. Bij het aanvragen van een offerte kunt u uw wensen doorgeven of neem vrijblijvend telefonisch contact op voor extra advies!

Prieel v.a € 895

Offerte aanvragen

Voordelig prieel kopen

Bent u op zoek naar een mooie aanvulling voor uw tuin, maar bent u bang dat een prieel niet binnen uw budget past? Goedkopecarports.nl heeft oplossingen voor elk budget. Bij ons kunt u een prachtig houten prieel kopen tegen een aantrekkelijk tarief. Daarvoor hoeft u niet te bezuinigen op kwaliteit, want al ons hout is voorzien van de benodigde keurmerken. Van Scandinavisch vurenhout tot West-Europees Douglas. Vraag eenvoudig informatie op via de offertepagina of het contactformulier.

Prieeltje op maat

Het aanbod van houten prieeltjes bij Goedkopecarports is zeer gevarieerd met keuze uit traditionele open modellen met piramidedak tot moderne priëlen met plat dak en zijwanden. Daarbij kunt u kiezen uit verschillende afwerkingsmaterialen die altijd op voorraad zijn. Ziet u de gewenste uitvoering niet op onze website staan? Neem contact op en onze deskundige medewerkers voorzien u graag van advies over de mogelijkheden.

We leveren binnen één tot twee weken in heel België en Nederland. Daarnaast kunnen onze vakmannen het houten prieel voor u monteren. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over bouwfoutjes en de veiligheid van de constructie.

Voorbeeldprieel:

Dit stevige houten prieel is een pronkstuk voor uw tuin. Er is gekozen voor fijngezaagd niet geschaafd douglashout om het een robuuste uitstraling te geven. De constructie staat volledig op poeren. Hoewel onderstaand tuin prieel niet voorzien is van een dak is dat uiteraard wel mogelijk. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om het dak uit te voeren met singels.

prieel-in-tuin prieel-geplaatst prieel-douglas

© 2024 Goedkope Carports | Alle rechten voorbehouden.