zelf terrasoverkapping maken met een bouwpakket

Terrasoverkapping bouwpakket

Bij regen of zonneschijn buiten genieten van uw prachtige tuin? Een terrasoverkapping maakt van uw terras een beschutte plek en draagt tegelijkertijd ook écht iets bij aan de uitstraling van de tuin. Afgemaakt met verlichting, terrasverwarming en een mooie loungeset geniet u buiten op het terras van alle luxe die u binnenshuis ook heeft. Onze modellen zijn volledig aan te passen naar de grootte en stijl van uw tuin.

We leveren onze overkappingen namelijk in diverse soorten hout, afwerkingen en bieden bijna alle formaten aan. Geen tuin is te klein of te groot voor Goedkopecarports! We leveren het hout als compleet terrasoverkapping bouwpakket waardoor veel van onze klanten zelf de constructie monteren. Onze prijzen zijn echter zo voordelig dat u de constructie ook door een profesioneel bedrijf kan laten plaatsen.

Terrasoverkapping zelfbouw v.a € 899

Offerte aanvragen

Terrasoverkapping bouwpakket op maat

Door gebruik te maken van duurzame- en weerbestendige materialen zorgen we ervoor dat onze terrasoverkappingen lang meegaan. Onze bouwpakketten zijn daarom altijd gemaakt van Douglas- of geimpregneerd Vurenhout. Dit sterke hout heeft een lange levensduur en is zeer onderhoudsvriendelijk. Naast de keuze uit deze houtsoorten bieden we vrije keuze in afmetingen en afwerkingen voor het dak. We hebben daardoor een uitgebreid aanbod met terrasoverkappingen in verschillende uitvoeringen!

Het gewenste bouwpakket nog niet op de website gevonden of meer ondersteuning nodig? We helpen u graag verder met uw vragen en zijn specialist in maatwerk overkappingen. Naast de standaard modellen voorziet Goedkopecarports.nl u in een afwijkende maat. Geen tuin of woning is identiek, dat begrijpen we als geen ander.

Terrasoverkapping zelf maken in één dag

Onze kant-en-klare bouwpakketten worden compleet geleverd met het hout, de afwerking en de bevestigingsmaterialen. Hierdoor hoeft u niet bij verschillende bouwzaken of leveranciers te shoppen en kunt u direct aan de slag (mits u het gereedschap klaar heeft liggen). Afhankelijk van de grootte zijn onze terrasoverkapping bouwpakketten binnen één tot twee dagen op te bouwen. Hier is geen jarenlange kluservaring voor nodig!

Weet u niet zeker of u het bouwwerk zelf kunt plaatsen? Geen probleem, we hebben vakmannen in dienst die uw overkapping monteren. Elke constructie wordt stevig geplaatst, zodat we de veiligheid én een lange levensduur kunnen garanderen.

Altijd zeer concurrerende offertes!

We kopen ons hout in Noorwegen en kiezen ervoor kwalitatief hout tegen zeer betaalbare prijzen te leveren. Hierdoor koopt u zeer complete terrasoverkapping bouwpakketten tegen een zeer concurrerend tarief. Een extra voordeel van ons bedrijf zijn de snelle levertijden van gemiddeld een week. Na een offerteaanvraag via onze website wordt er meestal dezelfde dag nog via telefoon of e-mail contact met u opgenomen met de exacte prijs en heeft u direct de mogelijkheid om een levering in te plannen.

© 2024 Goedkope Carports | Alle rechten voorbehouden.