Tuinhuizen

Schuur douglas

Deze losstaande schuur is gemaakt van douglas. Aan de schuur is er ook nog een houtopslag gemaakt zodat het hout droog ligt. De schuur is 3 meter breed en 6 meter lang en voorzien van een enkele deur. Schuur douglas v.a € 1895

Bekijk model

Carport met schuur

Deze enkele carport is voor de klant gemaakt met een plat dak. De carport is voorzien van een schuur met dubbele deur en hang en sluitwerk. Al het gebruikte hout is onder hoge druk geimpregneerd vuren. Als extra is er ook nog een wand in geplaatst. De palen zijn met H-ankers bevestigd. Deze H-ankers zijn […]

Bekijk model

Voordelig tuinhuis kopen bij Goedkopecarports.nl

In ons uitgebreide assortiment voor overkappingen vindt u ook diverse tuinhuizen. Een tuinhuis biedt een enorme hoeveelheid extra opbergruimte, maar kan ook een plek zijn om tot rust te komen. U richt de ruimte namelijk naar eigen wens in, bijvoorbeeld met een kachel of gezellige verlichting. Bij Goedkopecarports.nl kunt u voordelig een tuinhuis kopen, want onze houten producten worden tegen zeer concurrerende prijzen aangeboden. We garanderen u een lage prijs én een uitstekende kwaliteit. Kies bijvoorbeeld uit Douglas of Scandinavisch Vurenhout.

Tuinhuis op maat

Heeft u behoefte aan eerlijk advies en flexibiliteit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor een tuinhuis op maat. Een tuinhuis is een toevoeging op uw tuin. We begrijpen dat geen tuin of woning hetzelfde is, en dat u wensen kunnen afwijken van de standaard formaten. Daarom bieden we u een tuinhuis op maat service. Met een bouwtekening of na het bespreken van uw wensen leveren we een bouwpakket op maat. Naast verschillende houtsoorten, biedt Goedkopecarports keuze uit afwerking en grootte.  Zo hoeft u zich geen zorgen te maken dat het tuinhuis te groot is voor uw tuin of onvoldoende bij de stijl van uw woning past.

Naast het adviseren in de keuze voor een tuinhuis kunnen we u ook verder helpen met de montage. Zo plaatst u het tuinhuis makkelijk zelf, of onze vakmannen nemen dit voor u uit handen. Binnen één dag wordt uw tuinhuis vakkundig en veilig geplaatst.

Tuinhuis met overkapping

Het uitbreiden van de woonomgeving naar uw tuin heeft vele mogelijkheden. Een tuinhuis is te gebruiken als kantoorruimte, gastenverblijf, opslagruimte én kan zelfs een tweede thuis worden. Met een tuinhuis met overkapping haalt u het comfort van binnen naar buiten. In de zomer heerlijk loungen en barbecueën onder de overkapping, in de winter in de hottub of gezellig eten in het tuinhuis. Met bijpassende meubelen maakt u het tuinhuis het pronkstuk van uw woning!

Een tuinhuis met overkapping is bij Goedkopecarports in verschillende maten leverbaar. Zo kunt u niet alleen kiezen voor een grotere blokhut, maar ook voor diverse afmetingen voor de overkapping. Wij zorgen voor een stevige constructie.

Tuinhuizen binnen één week geleverd!

Heeft u een keuze kunnen maken? We hebben nog een verrassing voor u; de tuinhuizen worden uit voorraad geleverd en zijn dus snel leverbaar. Binnen één week staat onze transporteur op de gewenste afleverlocatie. De levering wordt samen met u ingepland, zodat we zeker weten dat u beschikbaar bent. Niet beschikbaar op een doordeweekse dag? We bieden ook voldoende aflevermogelijkheden in het weekend!

© 2017 Goedkope Carports | Alle rechten voorbehouden.