Douglas tuinhuis met veranda voor buitenverblijf of terrasoverkapping

Tuinhuis met overkapping

Een tuinhuis met overkapping is voor veel woonsituaties een ideale oplossing en voldoet daarom zonder twijfel aan al uw dromen. De stijlvolle constructie is vrijwel in iedere tuin te plaatsen en biedt ruimte voor uw spullen. De opbergruimte wordt bovendien gecombineerd met een overdekt terras waaronder u moeiteloos al uw tuinmeubilair of comfortabele loungezetels kan plaatsen. Zo geniet u zowel in de zomer als tijdens de wintermaanden van het heerlijke buitenleven.

Daarnaast is het overdekte deel ook zeer geschikt als fietsoverkapping of om andere voertuigen zoals een aanhanger of auto onder te stallen. Hierdoor staan uw eigendommen altijd beschermd tegen regen, hagel en vallende takken. In het tuinhuis creëert u in een handomdraai een hobbyruimte, kantoor, chillhoek of extra berging.

Tuinhuizen met overkapping v.a € 2499

Offerte aanvragen

Douglas hout of geïmpregneerd hout

Voor de bouw van dit tuinhuis met overkapping maken we uitsluitend gebruik van duurzame en hoogwaardige materialen. Zo bestaat de blokhut uit zuiver Douglas hout of uit geïmpregneerd Vurenhout. De Douglasspar heeft als kenmerk sterk en weerbestendig te zijn waardoor het hout multi-inzetbaar is. Dit maakt het uitstekend materiaal voor constructies, zoals blokhutten en overkappingen, die het hele jaar buiten staan.

U kunt het hout naturel laten of beitsen in grijstinten. Ook een tuinhuis met overkapping uit geïmpregneerd hout kunt u achteraf makkelijk overschilderen in een door u gekozen kleur. De houten look geeft de constructie een natuurlijke uitstraling waardoor het perfect blend met uw groene tuin. De ramen in de wanden bestaan uit sterk enkel glas om de blokhut een luxueuze uitstraling te geven. U kiest zelf of u ook een raam in de deur wilt.

Kant-en-klaar of tuinhuis op maat

De tuinhuizen met overkapping zijn verkrijgbaar in kant-en-klare bouwpakketten of op maat. De bouwpakketten zijn vlot te monteren dankzij de meegeleverde instructies. Heeft u een kleine tuin of eerder specifieke wensen? Maatwerk is onze specialiteit! Met maatwerk kunnen wij een passend ontwerp voor u maken voor scherpe prijs. Mail ons de afmetingen en andere voorkeuren en wij bezorgen u een persoonlijke offerte.

© 2024 Goedkope Carports | Alle rechten voorbehouden.