houten blok met veranda overkapping op maat

Blokhut met overkapping

Een houten blokhut met veranda is het pronkstuk van uw tuin en is bovenal zeer praktisch. U heeft niet alleen meer bergruimte, maar ook de mogelijkheid langer van uw tuin te genieten: of het nu regent, sneeuwt of waait. Een loungeset en een terraskachel of een lichtsnoer maken dit plekje binnen no-time sfeervol. Door het comfort van de veranda zit u tijdens de lange zomeravonden of romantische winteravonden heerlijk buiten met een drankje.

Daarnaast is een blokhut met overkapping ideaal als extra woon- en leefruimte. Geschikt als weekendhuisje voor gasten of kantoor. Lekker rustig werken, terwijl u uitzicht heeft op een groene omgeving. Natuurlijk kunt u de blokhut ook gebruiken als extra opslagruimte voor tuingereedschap, ligbedden of (kinder)fietsen.

Blokhutten met veranda v.a € 2499

Offerte aanvragen

Hoogwaardig hout

De constructie kan van verschillende materialen gebouwd worden. Wij hebben er voor gekozen om uitsluitend te werken met Douglas hout of geïmpregneerd hout. Deze houtsoorten zijn enorm duurzaam en regen- en windbestendig. De houten blokhutten met veranda zijn daardoor bestand tegen het Nederlandse klimaat en zijn robuust, zodat u er jarenlang plezier van heeft.

Blokhut met overkapping op maat

U kunt de blokhut zo laten bouwen dat deze past bij de stijl van uw huis. Sinds 2013 zijn we al specialisten in maatwerk en bieden we vele opties voor de houtbouw. Geef uw wensen door en wij bouwen de constructie volledig naar uw voorkeuren. Kies bijvoorbeeld voor een blokhut met of zonder ramen, of voor een deur met of zonder glas. Daarnaast zijn er verschillende afmetingen en stijlen verkrijgbaar. De uitstraling van het gebouw en dus van uw tuin wordt daardoor bepaald. Daarom is het belangrijk om vooraf na te denken over de stijl, zodat de blokhut met veranda bij uw woning en tuin past. Gaat u voor modern, rustiek of juist een landelijke stijl?

Monteer zelf met onze bouwpakketten

Naast maatwerk kunt u ook kiezen voor een bouwpakket. In ons assortiment voor zelfbouw vindt u diverse kwalitatief hoogwaardige houten blokhutten met veranda. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en dus geschikt voor elk type tuin. De kant-en-klare pakketten zijn in elkaar te zetten door elke doe-het-zelver. Het bouwen is niet erg moeilijk, maar het is wel belangrijk dat u een veilige en stevige constructie krijgt. Weet u niet zeker of dit gaat lukken, dan kunt u er ook voor kiezen om onze betrouwbare en ervaren vakmannen in te schakelen.

© 2024 Goedkope Carports | Alle rechten voorbehouden.