houten tuinhuis met terrasoverkapping in wit geschilderd

Tuinhuis met veranda

Een tuinhuis met veranda wordt steeds populairder in Nederland. Het is tenslotte een ideale manier om de tuin praktischer of sfeervoller in te richten. Het tuinhuis is te gebruiken als opslagruimte, maar ook als oplossing om meer leefruimte te creëren. Op die manier heeft u een extra hobbyruimte, kantoortje of ingerichte buitenkamer. Hierdoor geniet u het hele jaar van uw tuin of heeft u een plekje om rustig te kunnen werken.

Natuurlijk is een combinatie van beide ook mogelijk. Het tuinhuis kunt u gebruiken om spullen veilig op te slaan en het huis opgeruimd te houden, terwijl u de veranda als buitenverblijf kunt inrichten. Hierdoor wordt het tuinhuis met veranda niet alleen de blikvanger van uw tuin, bovendien gebruikt u de ruimte rondom uw woning optimaal!

Tuinhuis met veranda v.a € 2499

Offerte aanvragen

Douglas- of geimpregneerd Vurenhout

Onze tuinhuizen worden uitsluitend gebouwd van Douglas- of geimpregneerd hout. Douglashout is een naaldhoutsoort uit Noordwest-Europa met een hoge duurzaamheid en sterkte. Daardoor is het een milieuvriendelijk alternatief voor bijvoorbeeld kunststof. Daarnaast zijn deze houtsoorten goed bestand tegen Nederlandse weersinvloeden, waardoor u een lange termijn van uw tuinhuis met veranda geniet. Zelfs het Nederlandse Staatsbosbeheer raadt het gebruik van dit soort hout aan.

Douglas hout en geïmpregneerd hout zijn daarnaast in ruime mate beschikbaar. De Douglasspar wordt bijvoorbeeld al decennialang in grote hoeveelheden aangeplant. Onder meer door deze ruime beschikbaarheid zijn overkappingen en tuinhuizen met veranda’s van hout goed betaalbaar.

Tuinhuis met veranda op maat

De basis van een tuinhuis bestaat meestal uit een houten skelet dat is dichtgetimmerd met planken. Dit geeft uitgebreide mogelijkheden voor maatwerk en daarom heeft u bij ons de volledige keuze. Kiest u voor een standaard tuinhuis met veranda of voor een volledige blokhut op maat? Bedenk zelf welke afmetingen het tuinhuis mag hebben, met welke dakbedekking of van welke houtsoort deze gebouwd moet worden.

Het is ook mogelijk om de wanden te voorzien van ramen met enkel glas. Daarnaast is het mogelijk zelf te kiezen voor deuren met of zonder glas. Welke afwerking u ook kiest voor uw tuinhuis met veranda, onze vakmannen staan voor u klaar!

© 2023 Goedkope Carports | Alle rechten voorbehouden.