Vurenhouten schuur met overkapping voor camper

Schuur met overkapping

Een overkapping die onderdak biedt voor één of meerdere voertuigen en tegelijkertijd is voorzien van een praktische opslag- of leefruimte? Onze houten schuren met overkapping zijn multi-inzetbaar en daardoor ideaal voor iedere woonsituatie. Ze zijn in verschillende groottes te verkrijgen en dus geschikt voor elk(e) tuin, erf of bedrijventerrein.

De houten schuur is in te richten als kantoorruimte, gastenverblijf of biedt de mogelijkheid om tuingereedschap en meubels op te bergen. Voorzie het geheel van deuren met slot en uw eigendommen zijn het hele jaar beschermd tegen diefstal én alle weersomstandigheden. Daarnaast zijn de schuren met of zonder glazen ramen uitgevoerd.

Schuren met overkapping v.a € 2499

Offerte aanvragen

Een schuur met overkapping – Praktisch & Sfeervol!

De schuur is al op talloze manieren te gebruiken, maar ook de overkapping kunt u volledig naar wens inrichten. Afhankelijk van uw voorkeuren is het overdekte gedeelte ruim genoeg om een auto, aanhanger of zelfs een camper droog- en regenvrij te stallen. Daarnaast biedt een overkapping een knus, schaduwrijk plekje waar u ‘s zomers niet in de hete zon zit, maar waar u ook in de winter kunt genieten van het heerlijke buitenleven.

Lang plezier, weinig onderhoud

De houten schuur met overkapping wordt alleen in Douglas- of geimpregneerd Vurenhout geleverd. Deze houtsoorten hebben een goede duurzaamheidsklasse, wat betekent dat het materiaal jarenlang meegaat. De schuren zijn stevig, hebben een stijlvolle uitstraling en zijn bijna onderhoudsvrij. Het hout hoeft u bijvoorbeeld niet per se met een beitslaag te behandelen, maar kan wel geschilderd worden in elke gewenste kleur.

Kant-en-klaar of schuur op maat?

Onze producten worden geproduceerd in Nederland, maar kunnen ook zonder moeite worden geleverd in België of Duitsland. Of het nu om een bouwpakket gaat of u een schuur met overkapping op maat zoekt, wij helpen u graag verder met de realisatie van uw project. We leveren de schuren in standaard maten, maar schrikken niet van afwijkende afmetingen en wensen. De ruime meerderheid van onze projecten bestaat uit maatwerk en onze vakmannen hebben daardoor al veel ervaring met de bouw van schuren op maat.

© 2023 Goedkope Carports | Alle rechten voorbehouden.