houten carport voor camper met berging voor tuingereedschap of campingspullen

Camper carport

Speciaal voor campers, die een flinke periode van het jaar “geparkeerd” staan, hebben we aangepaste carports in ons programma. Er wordt rekening gehouden met de inrijhoogte van een camper en onze houten overkappingen worden dus uitsluitend in een verhoogde versie aangeboden. Ook kunnen we de breedte en lengte aanpassen, evenals zijwanden die tot de mogelijkheden behoren. Hierdoor heeft u bij een camper carport geen problemen met parkeren en stalt u uw voertuig het hele jaar droog en beschermd tegen regen, hagel en vallende takken.

Een overdekte stalling naast het huis of in de tuin bevordert niet alleen de levensduur van de camper, maar zorgt er ook voor dat u direct van uw vakanties kunt genieten. Niet langer eerst naar de stalling rijden, want uw camper staat startklaar bij u thuis. Doordat u geen stallingskosten meer betaalt, heeft u de camper carport binnen enkele jaren terugverdiend!

Camper carport v.a € 1195

Offerte aanvragen

Camper carport van hout

Een van de belangrijkste keuzes die u gaat maken, is de keuze voor het materiaal. De meest gebruikte materialen om camper carports te maken, zijn hout en aluminium. Onze modellen zijn uitsluitend van hout gemaakt, waarbij u kunt kiezen tussen Douglas of Vurenhout. Aluminium oogt wellicht wat moderner en strakker, terwijl hout voor een stijlvolle, landelijke uitstraling zorgt. Houten overkappingen zijn daarnaast een stuk voordeliger dan hun aluminium tegenhanger en maatwerk is beter mogelijk, omdat hout zeer bewerkelijk is.

Zelf bouwen of uitbesteden

Alle overkappingen zijn bij ons als carport bouwpakket in diverse afmetingen verkrijgbaar. We leveren al het hout, schroeven en de bijbehorende afwerking, waardoor de doe-het-zelver de constructie binnen één of twee dagen kan plaatsen. Hiermee bespaart u op de plaatsingskosten, die op basis van het aantal arbeidsuren worden berekend. Als u te weinig tijd of ervaring heeft met klussen, kunt u de klus ook uitbesteden. Onze vakmannen plaatsen de camper carport dan stevig in de grond en zorgen voor een nette afwerking!

Alle modellen zijn ook in andere maten verkrijgbaar in zowel breedte, hoogte en lengte

Een aantal voorbeelden van carports voor campers.

   

 

   

© 2024 Goedkope Carports | Alle rechten voorbehouden.