Houten carport zelf bouwen met bouwpakket van geimpregneerd vurenhout

Carport bouwpakket

Niet iedereen heeft hulp nodig bij de montage van een houten constructie. Daarom hebben we voor de klusser een carport bouwpakket ontwikkeld. Hierin vindt u alle materialen, zoals het hout, de schroeven en afwerking, om zelf een carport te bouwen. Dit bouwpakket wordt door onze bezorgservice thuisbezorgd en vervolgens kunt u zelf aan de slag met het monteren van de houten palen, balken en de dakbedekking.

Een kant-en-klaar pakket betekent echter niet dat u minder keuze heeft in afmetingen of materialen. Op basis van uw wensen kunnen we het carport bouwpakket samenstellen en daardoor voorzien in alle formaten en opties. Het voordeel is dat u niet meer bij verschillende leveranciers hoeft te shoppen en wij alle materialen in één keer leveren. Geen lange levertijden, gewoon snel aan de slag met uw zelfbouw carport!

Carport bouwpakket v.a € 465

Offerte aanvragen

Carport zelfbouw binnen één dag!

Afhankelijk van uw wensen en onze voorraad is de levertijd van een bouwpakket één tot twee weken. Zodra alle materialen op locatie zijn bezorgd, kunt u starten met de montage van de houten constructie. De meeste carports kunnen binnen één dag geplaatst worden, maar dit kan variëren door de grootte of afwerking van het bouwwerk. Houd er rekening mee dat het dichtmaken van de zijkanten of achterwanden meer tijd vergt.

Daarnaast dienen bepaalde afwerkingen door een derde partij te worden gedaan. Voor een EPDM dak is het sterk aan te bevelen om hier één van onze partners of een lokale partij voor te gebruiken. Foute afwerking kan tot problemen leiden op de lange termijn, zoals een lekkend dak. Laat u gerust vrijblijvend door ons team adviseren!

Besparen met een bouwpakket

Wat een carport bouwpakket vooral interessant maakt, is het prijskaartje. Door de carport zelf te monteren, betaalt u geen bijkomende kosten voor de montage door onze vakmannen of een derde partij. De besparing op manuren kan flink zijn, maar houdt er rekening mee dat u zelf tijd moet investeren om de constructie op te bouwen. Het zetten van een carport is goed te doen, maar enige kluservaring helpt.

Wilt u de constructie toch door ons laten monteren? Geen probleem, neem dan vrijblijvend contact op.

 

© 2024 Goedkope Carports | Alle rechten voorbehouden.