Douglas tuinhuis met veranda voor buitenverblijf of terrasoverkapping

Schuur met veranda

Lange zomeravonden laat u dankzij een houten schuur met veranda nóg langer voortduren en ook in de winter zit u er altijd comfortabel en droog. De veranda kunt u immers gebruiken om een knus plekje te creëren. Afhankelijk van de grootte is er voldoende ruimte voor een grote loungeset, een barbecue of zelfs een complete buitenkeuken. Door het overdekte terras geniet u dus in alle seizoenen van het buitenleven in uw eigen tuin.

Daarnaast combineert deze constructie een mooie zitplek met handige opslagruimte. De houten schuur is groot genoeg om tuinspullen, fietsen of een grasmaaier in op te bergen. Natuurlijk maakt u er ook eenvoudig een extra chillruimte van voor de kinderen of een kantoor of hobbyruimte voor uzelf. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Schuren met veranda v.a € 2499

Offerte aanvragen

Lange levensduur door duurzame materialen

Onze schuren en veranda’s worden gemaakt van Douglas- of geimpregneerd hout. Deze materialen zijn niet alleen sterk, maar ook ontzettend duurzaam. Het weerbestendige hout zorgt ervoor dat uw schuur met veranda langer meegaat. Zo heeft u er jarenlang plezier van. Daarnaast is hout in veel gevallen voordeliger dan een kunststof of aluminium constructie.

Houten schuur met veranda voor iedere tuin

Bij het maken van een keuze is het goed om te kijken naar uw persoonlijke wensen. Waar wilt u de schuur en overkapping voor gebruiken? Daarnaast is het belangrijk goed in kaart te brengen hoe groot uw tuin is en hoeveel ruimte u heeft voor een schuur met veranda.

De veranda kan zowel aan de voorkant als aan de zijkant van de schuur geplaatst worden. Het is ook goed om te bedenken hoeveel ramen u in de wanden en de deur wilt. In beiden kunnen ramen van enkel glas worden geplaatst. Dit zorgt voor meer natuurlijk licht in de schuur. Handig bij het klussen of wanneer u de schuur als werkruimte gaat gebruiken.

Bouwpakket of maatwerk model?

Kunt u niet wachten tot u in de tuin mag genieten onder uw eigen overkapping? Kies dan één van onze kant-en-klare bouwpakketten. Hiermee bouwt u binnen één tot twee dagen zelf uw houten schuur met veranda. Heeft u specifieke wensen of meer ondersteuning nodig bij de montage? Dan helpen we u graag verder met een maatwerk oplossing.

© 2024 Goedkope Carports | Alle rechten voorbehouden.