Dubbele carport

Twee of meer voertuigen beschermen tegen het wisselende Nederlandse weer onder één constructie? Onze dubbele carports hebben een aangepaste breedte, waardoor het mogelijk is om meerdere auto’s, scooters of caravans veilig te stallen. Om twee auto’s te stallen, is de minimale breedte circa 6 meter, maar we hebben ook overkappingen met breedtes van 15 meter gerealiseerd. Afhankelijk van uw wensen kunnen we bijna alle breedtes leveren!

Doordat we gebruikmaken van verschillende paalhouders plaatsen we de palen zonder moeite in elke ondergrond. Zand, gras, beton of tegels, geen probleem. Hierdoor heeft u veel vrijheid in de keuze voor de locatie van uw dubbele carport. De constructie plaatst u bijvoorbeeld aan de zijkant van uw woning of laat u bouwen in de tuin.

Dubbele carport v.a € 1295

Offerte aanvragen

Lange gebruiksduur door kwalitatief hout

Onze dubbele carports worden altijd vervaardigd uit Douglas- of geimpregneerd Vurenhout. Door te werken met hoogwaardige houtsoorten uit een goede duurzaamheidsklasse kunnen we een lange gebruiksduur garanderen. Deze materialen staan namelijk bekend om de robuustheid, weersbestendigheid en een stijlvolle uitstraling. Douglas is roodbruin hout, terwijl Vurenhout lichter van kleur is en daardoor zeer populair voor dubbele carports.

Ruime keuze in daken

Al onze dubbele carport modellen kunnen uitgevoerd worden met verschillende daken. IJzeren daken en PVC daken hebben wij op voorraad en kunnen we daarom tegen zeer scherpe prijzen aanbieden. Deze daken zijn al dan niet lichtdoorlatend. En zoals de klant ook vaak wenst, kunnen we ook een combinatie van lichtdoorlatend en niet lichtdoorlatend maken.

Dubbele carport met extra bergruimte

Als u naast het stallen van meerdere voertuigen ook tuingereedschap of accessoires voor uw auto’s wilt opbergen, kunnen we de dubbele carport met berging voorzien. We maken dan een deel van de overkapping dicht met wanden of rabatdelen. Daarnaast bouwen we een deur of openslaande panelen in, waardoor u de spullen direct beschermd tegen diefstal.

Hieronder ziet u enkele voorbeelden

carport-6x5-damwand carport-met-achterwand lage-dubelle-carport

© 2024 Goedkope Carports | Alle rechten voorbehouden.