carport met berging voor een auto naast het huis

Carport met berging

Een carport met berging verhoogd niet alleen de waarde van uw woning, maar vergroot ook het comfort rondom uw huis. Het wordt mogelijk om één of meerdere voertuigen (scooters, auto’s, caravans) droog te stallen en ze daarmee te beschermen tegen regen, hagel en sneeuw. Daarnaast bergt u tuingereedschap en accessoires voor de auto makkelijk op in de meegeleverde berging, waardoor het niet langer in de tuin rondslingert.

Onze carports zijn in talloze afmetingen verkrijgbaar en we kunnen bijna alle hoogten, breedtes en lengtes voor u realiseren. Het is geen probleem om een hoge camper, een lange vrachtwagen of twee auto’s naast elkaar te stallen. Afhankelijk van de spullen die u wilt opbergen, kiest u een grotere of kleinere opbergruimte. Onze vakmannen helpen u graag verder om een carport met berging op maat te ontwerpen!

Carport met berging v.a € 1.800

Offerte aanvragen

Alleen het beste hout

Onze producten worden uitsluitend van Douglas- of geimpregneerd Vurenhout gemaakt. Deze houtsoorten komen van leveranciers die aan de Europese normen voldoen en over de PEFC en FSC keurmerken beschikken. Dit staat garant voor een duurzaam kapbeleid en een lange levensduur van het hout. Door deze sterke producten te gebruiken, kunnen we garanderen dat uw carport met berging robuust is en lang zijn kwaliteit behoudt.

Deze overkapping hoeft u dus niet meer bewerken met beits of andere materialen. Het Douglas hout heeft van nature al een mooie roodbruine kleur, terwijl Vurenhout lichter van kleur is en daardoor wel vaker wordt geverfd in groen, zwart of grijs. Door een likje verf kunt u de carport met berging dus meer bij uw woning laten aansluiten, maar verven is geen vereiste.

Carport met berging snel geleverd!

De meeste modellen zijn op voorraad, wat betekent dat we uw berging met carport snel kunnen leveren in heel Nederland en België. We werken niet met koeriers en leveren de producten uitsluitend zelf. Hierdoor hoeft u geen contact op te nemen met externe koeriersbedrijven en kunt u gemakkelijk met één van onze vakmannen een afspraak inplannen. Neem dus vandaag nog contact op en kijk wat we voor u kunnen betekenen!

 

© 2024 Goedkope Carports | Alle rechten voorbehouden.