carport 3x7.5

Enkele carport

Meer informatie? Bekijk meer op Bol.

Wanneer u een voertuig droog wilt stallen en wilt beschermen tegen weersinvloeden zoals regen, hagel en sneeuw is de enkele carport een praktische oplossing. Deze houten constructie heeft een doorrijhoogte hoog genoeg voor elk type auto zoals een SUV, gezinsauto, klassieker of sportwagen. Door de enkele carport van een goede breedte te voorzien, is er voldoende loopruimte en kunt u eventueel ook bloembakken of andere spullen onder de overkapping kwijt.

De constructie is in vele maten leverbaar. In overleg stemt u de afmetingen met ons af. De enkele carport heeft standaard een plat dak, waarbij u kiest uit verschillende materialen. Zo heeft u onder meer de keuze uit lichtdoorlatende damwandplaten of een stijlvol, maar kostbaarder EPDM dak.

Enkele vrijstaande carport v.a € 465

Offerte aanvragen Te koop bij Bol

Aanbouw of vrijstaande carport

De enkele carport is een vrijstaande carport, wat betekent dat de constructie niet aan de woning wordt bevestigd. Aan beide zijden zijn palen gemonteerd, waardoor de overkapping zelfstandig kan staan en niet leunt tegen de buitenmuur. Het is ook mogelijk om de enkele carport tegen uw woning te plaatsen. De constructie heeft dan maar aan één zijde palen en wordt stevig aan de muur bevestigd. Welk model u kiest, is voornamelijk een kwestie van voorkeur: een carport aan huis is niet per se beter dan een vrijstaand model.

Camper of caravan stallen?

Een overkapping is niet alleen een ideale oplossing om een auto droog te stallen, we begrijpen ook dat u wellicht andere voertuigen, zoals een camper of caravan, wilt beschermen tegen hagel, sneeuw en regen. De vrijstaande enkele carport is door zijn inrijhoogte zeer geschikt voor auto’s, maar minder voor grotere voertuigen. Daarom hebben we ook speciale caravan carports en camper carports. Deze modellen hebben een andere hoogte, breedte en/of lengte en passen daardoor beter bij uw wensen.

De overeenkomst tussen al onze constructies is dat ze uitsluitend uit onder hoge druk geimpregneerd Vurenhout of Douglas hout bestaan. We leveren carports als een bouwpakket dat zeer makkelijk op te bouwen is. Als u het bouwwerk niet zelf kunt monteren, dan staan onze vakmensen voor u klaar!

Enkele voorbeelden van vrijstaande carports:

 

losstaand carport op grondpinnen

© 2024 Goedkope Carports | Alle rechten voorbehouden.