Caravan carport

Exclusief voor caravans, die het grootste deel van het jaar “geparkeerd” staan, hebben we aangepaste carports in ons assortiment. Bij de fabricage van deze modellen wordt extra gelet op een juiste doorrijhoogte, zodat u de caravan zonder problemen kunt parkeren. Caravan carports zijn namelijk in hoogte aangepast en zijn daarnaast in diverse breedtes en lengtes uit te voeren. Alles op basis van uw wensen.

Deze overdekte stalling aan huis biedt een goede bescherming tegen weersinvloeden en is ideaal om voertuigen wind-, regen-, en vorstvrij te parkeren. Het hele jaar door kunt u de caravan bij uw woning laten staan en daardoor bespaart u flink op de stalling van uw caravan. De lage prijzen van onze camper carports zorgen er zelfs voor dat als u 3 jaar geen stalling meer hoeft te huren, u de investering al heeft terugverdiend.

Caravan carport v.a € 1195

Offerte aanvragen

Caravan carports in elk formaat

Onze modellen zijn in bijna elke gewenste afmeting te verkrijgen. Kiest u voor een bredere constructie, dan is het mogelijk om meerdere voertuigen droog te stallen. Onder een dubbele carport kunt u bijvoorbeeld een aanhanger en een caravan kwijt of parkeert u gemakkelijk twee auto’s en een caravan. Wanneer u de caravan carport met berging voorziet, dan kunt u ook de camping accessoires veilig en droog opbergen. Geen gesleep meer vanuit de tuin, gewoon fijn in de buurt van uw caravan!

Besparen op montagekosten

Met onze houten overkappingen welke volledig geprefabriceerd zijn als bouwpakket monteert u heel eenvoudig een caravan carport. In het bouwpakket vindt u alle onderdelen die u nodig heeft om in één dag tijd de constructie te bouwen. U hoeft dan geen gespecialiseerd bedrijf in te huren om de overkapping te plaatsen. Mocht u toch hulp nodig hebben, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een gratis advies op maat.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van carports voor bescherming van uw caravan:

caravan-carport caravancarport carport-voor-caravan

© 2024 Goedkope Carports | Alle rechten voorbehouden.