Prieel

Prieel douglas

Dit degelijke prieel van Duobizz BV is een pronkstuk voor uw tuin. Het prieel is niet voorzien van een dak maar dit is natuurlijk wel mogelijk. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om het dak uit te voeren met singels. Er is gekozen voor fijngezaagd niet geschaafd douglashout om het een robuuste uitstraling te geven. […]

Bekijk model

Prieel

Houtsoort: lariks/douglas (onbehandeld) Afmeting: B620xD520 Nokhoogte: ca. 262cm Staanders 15×15 Dakbedekking: exclusief Dakdoorvoer: exclusief Bevestigingsmaterialen: inclusief Bouwtekening : inclusief Prieel v.a € 1550 Dakbedekking diverse mogelijkheden   DOE-HET-ZELF PRIEEL Prijs op aanvraag, informeer bij uw wederverkoper Standaard inclusief opbouwomschrijving, waarbij u zelf alles op maat maakt. Ongeschaafd, vers gezaagd, ongedroogd, kernvrij, A-kwaliteit.  

Bekijk model

Houten prieel

Een prieeltje is een open tuinpaviljoen dat vaak van een puntdak wordt voorzien. De constructie wordt in het midden of achter in de tuin geplaatst zodat men de hele dag van het uitzicht kan genieten. Zo vertoeft u op warme dagen in de schaduw, maar kunt u ook tijdens regen buiten verblijven. Een houten prieel is dus niet alleen voor Spaanse temperaturen weggelegd, maar past prima in tuinen met een Nederlands klimaat.

Voordelig prieel kopen

Bent u op zoek naar een mooie aanvulling voor uw tuin, maar bent u bang dat een prieel niet binnen uw budget past? Goedkopecarports.nl heeft oplossingen voor elk budget. Bij ons kunt u een prachtig houten prieel kopen tegen een aantrekkelijk tarief. Daarvoor hoeft u niet te bezuinigen op kwaliteit, want al ons hout is voorzien van de benodigde keurmerken. Van Scandinavisch vurenhout tot West-Europees Douglas. Vraag eenvoudig informatie op via de offertepagina of het contactformulier.

Prieeltje op maat

Het aanbod van houten prieeltjes bij Goedkopecarports is zeer gevarieerd met keuze uit traditionele open modellen met piramidedak tot moderne priëlen met plat dak en zijwanden. Daarbij kunt u kiezen uit verschillende afwerkingsmaterialen die altijd op voorraad zijn. Ziet u de gewenste uitvoering niet op onze website staan? Neem contact op en onze deskundige medewerkers voorzien u graag van advies over de mogelijkheden.

We leveren binnen één tot twee weken in heel België en Nederland. Daarnaast kunnen onze vakmannen het houten prieel voor u monteren. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over bouwfoutjes en de veiligheid van de constructie.

© 2017 Goedkope Carports | Alle rechten voorbehouden.