Carport Bouwen

Als je een afdak nodig hebt voor auto, caravan of camper dan is een carport een ideale oplossing. Een carport biedt namelijk optimale bescherming tegen de grillige weersinvloeden die in Nederland steeds vaker voorkomen. Daarnaast is de kleinste overkapping uit ons assortiment ideaal om te verbouwen tot fietsoverkapping, scooter of bromfietsenstalling.

Maar je kunt ze natuurlijk ook gebruiken om de tuinmeubelen en andere tuin-benodigdheden droog te stallen. Er zijn dus verschillende manieren om deze overkappingen te gebruiken en onze carport bouwen is heel eenvoudig, welk type het beste is hangt erg af van je wensen. Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan en wij geven je een advies op maat en een scherpe prijs.

carport offerte

Carport bouwen

In principe kan iedereen onze carport bouwen als je een klein beetje handig bent dan bouw je binnen een dag deze overkapping. Het eenvoudige bouwpakket bestaat uit standaard onderdelen en wil je toch iets aanpassen dan is dat ook heel gemakkelijk te doen.vHet bouwen van onze carport is dan ook erg eenvoudig waardoor je met twee man binnen een dag een kleine of middelgrote carport kan bouwen. Daarvoor hoef je dus geen ervaren timmerman te zijn. Bovendien is het voordeel dat onze bouwpakketten goedkoop zijn omdat wij in grote hoeveelheden inkopen. Mocht je tijdens het bouwen nog vragen hebben dan geven gratis advies.

Carport bouwen – Binnen een dag gereed!

  1. Het zelf bouwen van onze carport is een eenvoudig doe-het-zelf klusje. De standaard carport is 3 meter breed en 5 meter lang (andere afmetingen cq maatwerk ook leverbaar vraag vrijblijvende offerte aan).
  2. Je start het beste met het uitzetten van het fundament-plan, meet goed uit waar de paalsteunen of H ankers moeten komen. Plaats hierna de paalsteunen of H ankers op de juiste plaats.
  3. Als de paalsteunen of H ankers staan dan neemt u 3 palen van 9 x 9 cm en bevestig hieraan een draagbalk en schroeft deze draagbalk vast aan de palen. Doe dit voor beide zijden. Zorg ervoor dat de achterste paal iets lager staat, zo loopt het regenwater eenvoudig weg. Nu is het frame klaar.
  4. Bevestig vervolgens de dakliggers d.m.v. de metalen hoekijzers aan de draagbalken. Zo wordt de overkapping een stevig en massief geheel.
  5. Nu kunnen de dakplaten erop; wij leveren onze carports inclusief kunststof golfplaten. Er is keuze uit de kleuren zwart, bruin, groen, rood of helder lichtdoorlatende golfplaten tegen meerprijs. De carport is nu klaar!

carport bouwen

Offerte aanvragen

© 2017 Goedkope Carports | Alle rechten voorbehouden.